Frumoase, si in Continua Miscare

 

Bianca Hristea a fost mereu preocupata de tot ceea ce inseamna “frumos” pentru o femeie. Fost designer vestimentar, Bianca a fondat BEEA in ideea de a ajuta femeile care, in zilele de azi, au din ce in ce mai putin timp pentru ele. Fie ca sunt mame, sau femei preocupate de cariera, pentru noi este important ca fiecare sa se simta frumoasa si puternica. Speram sa venim in ajutorul celor care duc o viata dinamica, o viata in continua miscare.

Produsele cosmetice din gama BEEA Beauty sunt gandite sa ofere o rutina scurta, dar eficienta, sunt naturale, “cruelty-free” si prietene cu mediul inconjurator.

Gandite din perspectiva unica a Biancai, produsele din categoria de machiaje sunt produse care ea simtea ca ii lipsesc si nu le putea gasi in alta parte – produse eficiente, performante, un ajutor in viata unei femei active si in continua miscare.

“Niciodata nu mi-a placut sa apelez la machiaj pentru a acoperi imperfectiunile pielii. Am cautat mereu variante de a ajunge la o piele lipsita de imperfectiuni, am testat tot felul de produse si am incercat diferite rutine de ingrijire a pielii. Cel mai important lucru pe care l-am invatat de-a lungul anilor este consecventa. Daca gasesti acea rutina care functioneaza pentru pielea ta, este foarte important sa te tii de ea. De cand sunt mama, caut sa salvez timp in tot ceea ce fac. Asadar, rutina mea de ingrijire a pielii este una rapida, dar eficienta. Produsele fara de care nu pot trai sunt exfoliantul chimic si protectia solara.”

Bianca Hristea – Certificat CPD in cosmetica organica (CoE) si fondatoare BEEA