Politica De Retur

 

*Extras din Termeni si conditii

10. Returnari

10.1 Aveti dreptul de a va retrage din contractul de cumparare, fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile, incepand cu ziua in care ati intrat dumneavoastra sau alta persoana indicata de dumneavoastra, alta decat transportatorul, in posesia fizica a produselor.

10.2 Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra la adresa de email relatiiclienti@beea.ro, inainte de expirarea perioadei de retragere.

10.3 Produsele trebuie returnate in starea originala, nedesfacute, cu toate etichetele atasate, in ambalajul original. Produsele care au fost desfacute sau folosite, nu vor fi acceptate si vor fi trimise inapoi, iar rambursarea banilor va fi refuzata.

10.5 In cazul retragerii din contract, vom returna suma primita de la dumneavoastra in maxim 15 zile, incepand cu ziua in care intram in posesia fizica a produsului, in contul bancar indicat.

10.6 Clientul va suporta costul returnarii produsului. In cazul in care exista o vina din partea nostra (ex. produs defect, produs gresit, etc.) noi vom suporta costul returnarii.

10.7 Produsele se returneaza printr-un curier la alegere. Va rugam sa ne anuntati de alegerea facuta. Nu vom accepta retururi trimise prin posta romana sau cu ramburs.

10.8 Produsele returnate vor fi trimise la adresa:

BH Ltd. SRL

Strada Rozelor nr. 15

Sacele, 505600

Brasov

Romania

0730310311

10.9 Sunteti responsabil de toate produsele pana in momentul in care intram in posesia lor fizica. Nu suntem responsabili pentru pierderea coletelor in transport. Recomandam sa pastrati dovada de trimitere impreuna cu numarul AWB.

10.10 Produsele returnate vor trece printr-un control de calitate. Daca indeplinesc toate conditiile de returnare, vom rambursa banii produselor in termen de maxim 30 zile.

10.11 Costul initial de livrare al produselor nu se ramburseaza.

10.11. Costul initial de livrare al produselor se ramburseaza numai in cazul in care exista o vina din partea nostra (ex. produs defect, produs gresit, etc.).

10.12 Pentru ajutor, va rugam sa ne contactati la adresa de email relatiiclienti@beea.ro.