Termeni si Conditii

Termenii si conditiile prezente pe beea.ro sunt in continua schimbare. Va rugam sa cititi periodic aceasta pagina. Prin folosirea site-ului beea.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in acest document.

 

1. Prevederi generale

1.1 Acestia sunt termenii si conditiile (“termenii”) care explica modul în care puteti utiliza website-ul www.beea.ro (“website”, “site”)  si orice continut al acestuia. Acești termeni se aplică între S.C. BH LTD. SRL(“noi”, “noua”, “vanzator”) si dumneavoastra, persoana care acceseaza sau utilizeaza site-ul (denumita in continuare „dumneavoastra”, sau “client”).

1.2 Termenii se aplica tuturor comenzilor plasate de client  catre noi, pe site-ul www.beea.ro sau pe versiunea pentru mobil a site-ului, și se aplică oricarei alte înțelegeri incheiate intre client si vanzator.

1.3 Pentru a achizitiona produse de pe site, clientii trebuie: (a) sa aiba cel putin varsta de 18 ani sau, in cazul minorilor, sa fie autorizati in mod corespunzator de reprezentantul lor legal; (b) sa fie consumatori, in calitate de persoane fizice care actioneaza in scopuri care nu au legatura cu comertul, afacerile, meseria si profesia acestora.

1.4 Trebuie sa cititi cu atentie acesti termeni inainte de a utiliza site-ul. Prin utilizarea site-ului sau prin indicarea în alt mod a consimtamantului dumneavoastra., sunteți de acord să respectați acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, trebuie să incetați imediat utilizarea site-ului.

1.5 Pe langa acesti termeni, trebuie sa cititi si politica noastra de confidentialitate (si politica de cookie-uri regasita in acel document), care contine informatii importante privind datele dvs. personale si cum sunt folosite aceste date de catre noi.

2. Cine suntem noi

2.1 www.beea.ro (“website-ul”, “site-ul”) este detinut de SC. BH LTD. SRL (“firma”, “noi”, “al nostru”). Fima este o Societate cu Raspundere Limitata. Sediul nostru social se afla la adresa: Strada Rozelor 15, Sacele, Brasov.

3. Folosirea site-ului

3.1 Sunteti de acord ca datele furnizate de dumneavoastra sunt adevarate, precise si actuale. In cazul unei modificari ale acestor date, va rugam sa ne anuntati.

3.2 www.beea.ro poate avea link-uri catre alte site-uri. Nu avem niciun control asupra acestor site-uri si nu suntem raspunzatori pentru continutul lor fata de dumneavoastra.

4. Cumpararea produselor

Prin cumpararea unui produs se stabileste un contract de cumparare intre dumneavoastra si SC. BH LTD. SRL pe baza acestor termeni si conditii.

5. Comenzi

5.1 Produsele din cos nu sunt rezervate si pot fi cumparate de alti clienti. Veti fi anuntati in cazul in care nu putem onora comanda dumneavoastra.

5.2 Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda.

5.3 Suntem obligati sa furnizam produse conform descrierii lor pe site.

5.4 Dupa plasarea unei comenzi, veti primi un email cu datele comenzii. Prin acest email va informam ca am primit comanda dumneavoastra. Acest email nu reprezinta acceptul nostru cu privire la comanda dumneavoastra.

5.5 Acceptarea comenzii si formarea contractului de vanzare are loc in momentul in care comanda a fost trimisa catre dumneavoastra. Veti primi un email de confirmare a trimiterii.

5.6 Unde apare optiunea, veti putea precomanda noile produse de pe site.

6. Preturi

6.1 Preturile afisate pe site sunt exprimate in Lei si nu includ costurile de transport.

7. Plata

7.1 Plata se face ramburs la curier.

7.2 Ne rezervam dreptul de a anula o comanda fara nici o notificare in prealabil.

8. Livrarea produselor

8.1 Nu livram in afara teritoriului Romaniei.

8.2 Produsele sunt livrate de Luni pana Vineri, in afara sarbatorilor legale.

8.3 Produsele sunt livrate prin Fan Curier.

8.4 Veti primi un email dupa ce expediem comanda care va contine si numarul AWB. Puteti verifica statusul comenzii in livrare pe site-ul Fan Curier.

8.5 In cazul in care curierul nu va gasi pe nimeni la adresa indicata, acesta va reveni urmatoarea zi. Va rugam sa contactati curierul pentru a stabili detalii suplimentare.

8.6 La plasarea comenzii, va rugam sa verificati ca datele introduse sunt corecte, deoarece nu putem redirectiona coletele odata ce acestea au fost trimise. Sunteti responsabil pentru orice informatie imprecisa sau incorecta pe care ne-o transmiteti.

9. Costul transportului

9.1 Costul transportului este de 25 Lei si nu este inclus in pretul produsului.

9.2 Costul transportului va aparea in suma totala la finalizarea comenzii.

10. Returnari

10.1 Aveti dreptul de a va retrage din contractul de cumparare, fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile, incepand cu ziua in care ati intrat dumneavoastra sau alta persoana indicata de dumneavoastra, alta decat transportatorul, in posesia fizica a produselor.

10.2 Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra la adresa de email relatiiclienti@beea.ro, inainte de expirarea perioadei de retragere.

10.3 Produsele trebuie returnate in starea originala, nedesfacute, cu toate etichetele atasate, in ambalajul original. Produsele care au fost desfacute sau folosite, nu vor fi acceptate si vor fi trimise inapoi, iar rambursarea banilor va fi refuzata.

10.5 In cazul retragerii din contract, vom returna suma primita de la dumneavoastra in maxim 15 zile, incepand cu ziua in care intram in posesia fizica a produsului, in contul bancar indicat.

10.6 Clientul va suporta costul returnarii produsului. In cazul in care exista o vina din partea nostra (ex. produs defect, produs gresit, etc.) noi vom suporta costul returnarii.

10.7 Produsele se returneaza printr-un curier la alegere. Va rugam sa ne anuntati de alegerea facuta. Nu vom accepta retururi trimise prin posta romana sau cu ramburs.

10.8 Produsele returnate vor fi trimise la adresa:

BH Ltd. SRL

Strada Rozelor nr. 15

Sacele, 505600

Brasov

Romania

0730310311

10.9 Sunteti responsabil de toate produsele pana in momentul in care intram in posesia lor fizica. Nu suntem responsabili pentru pierderea coletelor in transport. Recomandam sa pastrati dovada de trimitere impreuna cu numarul AWB.

10.10 Produsele returnate vor trece printr-un control de calitate. Daca indeplinesc toate conditiile de returnare, vom rambursa banii produselor in termen de maxim 30 zile.

10.11 Costul initial de livrare al produselor nu se ramburseaza.

10.11. Costul initial de livrare al produselor se ramburseaza numai in cazul in care exista o vina din partea nostra (ex. produs defect, produs gresit, etc.).

10.12 Pentru ajutor, va rugam sa ne contactati la adresa de email relatiiclienti@beea.ro.